Kom til sovekoncert i Opstandelseskirken

Karsten Pflumm leverer lydsporet til en unik musikalsk rejse

“Vi slår benene væk under dig fra start. Oplev hvordan krop og sind kan absorbere musik på helt ny måder i den svævende tilstand mellem bevidsthed og søvn.” Sådan skriver Opstandelseskirken i Albertslund i en pressemeddelelse.
“Læg dig godt til rette og lad dig flyde med i drømmelydlandskaber en hel nat. Den internationalt anerkendte musiker Karsten Pflumm leverer lydsporet til en unik musikalsk rejse i et subtilt, minimalistisk og forførende univers af blide elektroniske klange og lydkollager. Selve den visuelle installation står Sune Petersen for,” skriver kirken videre i pressemeddelelsen.
Inden man drømmer sig væk, vil der her være en mulighed for at opleve mindfulness på en anderledes, sansefuld og uforglemmelig måde. Selve arrangementet finder sted i Opstandelseskirkens smukke rum, der vil være indhyllet i lyd og smukke visuals.
Der er ganske få billetter tilbage til denne begivenhed, så tøv ikke for længe med at sikre dig en billet. Koncerten 15. september begynder klokken 22, hvor der serveres et glas bobler, og slutter med morgenmad klokken 08. Medbring selv sovepose og liggeunderlag.
Billetter købes på www.albertslundbibliotek.dk.

Publiceret 10 September 2017 06:00

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV