Jazz eller korsang - hvem skal vinde?

Der er plads til endnu en forening, når Føtex Albertslund tager hul på årets sidste omgang ”Sponsorvalg”

Af
Jørgen Brieghel

”Vi har Albertslundkoret og Albertslund Jazzklub med i denne ombæring. Vi glæder os meget til i samarbejde med de to foreninger og kunne vise hvad de hver især står for. Hvem ved – det kunne være at de samtidig kunne fange interessen hos potentielt nye medlemmer”.
Det siger Lasse Storm Hansen, varehuschef i Føtex Albertslund.
Her er man netop gået i gang med endnu en runde af det spændende Sponsorvalg. Årets 3. runde.
I alt uddeles der fire gange 5000 kr. i sponsorpenge til lokale foreninger. Kunderne i Føtex bestemmer selv, hvilken forening, der skal vinde: Man lægger simpelthen sin kassebon fra Føtex Albertslund i en af de postkasser der står ved udgangen fra kasselinjen.
”Vi vil gerne støtte lokalsamfundet, og på denne her måde kan lokalsamfundet selv være med til at bestemme, hvilke foreninger, der skal have sponsorpenge fra den lokale Føtex”, siger Lasse Storm Hansen. Han fortæller samtidig, at der stadig er plads til en forening i dette, årets sidste sponsorvalg:
”Hvis man er en forening med over 150 medlemmer, og har man lyst til at være med til at dyste om de 5000 kr. skal man hurtigst muligt kontakte Føtex Albertslund Kundeinformation”, siger Lasse Storm Hansen.

Publiceret 07 October 2017 05:00

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV