Kom til efterårsferie på biblioteket

Minecraft og modellervoks-workshop på Albertslund Børnebibliotek

Albertslund Børnebibliotek giver mulighed for at være kreativ både i spillet Minecraft og med perler og tegninger.
Hver dag i efterårsferien fra kl. 11-15 er det muligt at udforske Minecraft og byg det skæveste, skøreste, flotteste, største. Alle børn er velkommen - både dem der allerede er super Minecraft-nørder og dem, som aldrig har spillet Minecraft.
Udover at spille Minecraft kan børnene også kaste sig over mindre DIY sysler, som at lave sin egen nøglering af hama-perler.
De børn der kommer og deltager i Bibliotekets Minecraft-arrangementer i løbet af ugen deltager i en lodtrækning om præmier. Vinderne trækkes fredag kl. 14 og præmierne består af både Minecraft-bøger og merchandise.
Det er muligt at deltage en eller flere dage.
Gratis og uden tilmelding.

Modellervoks workshop

Modellervoks er en god byggeklods, som giver mange muligheder og mange timers leg – og torsdag i efterårsferien kan kreative børn og voksne endda lære at lave deres egen modellervoks med plantefarve. Først skal farverne laves af planter og grønsager, og bagefter laves selve modellervoksen. Til sidst bliver der tid til at slippe fantasien løs og bygge og lege med den hjemmelavede modellervoks. Alle deltagere får en opskrift med hjem.
Kom forbi Albertslund Bibliotek torsdag d. 19. oktober kl. 11-14 og vær med. Gratis adgang og ingen tilmelding.

Publiceret 08 October 2017 04:00

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV