Ugens film:

En kæmpestor pære - og en skræmmende snemand

Vi kommer langt omkring på følelsesregistret i ugens filmpremierer

Elefanten Sebastian og katten Mitcho bor i den idylliske Solby, men en dag forsvinder deres elskede borgmester, og ingen ved hvor han er blevet af. Da de to venner finder en flaskepost, der afslører, at han nu bor på Den Mystiske Ø, må de gøre noget ved sagen.
Borgmesteren skriver, at rejsen dertil vil være alt for farlig for Sebastian og Mitcho, men heldigvis indeholder flaskeposten også et magisk frø, og da de planter dette, vokser en kæmpestor pære frem fra jorden.
Sådan lyder handlingen i den nye, danske animationsfilm, “Den utrolige historie om den kæmpestore pære”. Den er baseret på Jakob Martin Strids kendte børnebog af samme navn, og kan fra på torsdag ses i Albertslundbiograferne.
Det samme kan “Snemanden”, der er meget langt fra hyggen i pære-filmen. Det er en nervebidende thriller, efter en krimi af norske Jo Nesbø.
Vi er i Oslo, hvor vicekommisær Harry Hole efterforsker en række koldblodige mord, der altid falder på snefulde dage.
Sagen starter, da en kvinde forsvinder og hendes halstørklæde på uforklarlig vis dukker op på noget, der ligner et gerningssted.
Kriminalbetjenten begynder nu langsomt at samle brikkerne i et grusomt puslespil, og snart står han og hans nye kollega Katrine Bratt i spidsen for en intens jagt på en seriemorder, der går efter kvinder med børn og altid efterlader sig et skrækindjagende visitkort i form af en blodig snemand.
due

En uhyggelig seriemorder jages i

En uhyggelig seriemorder jages i "Snemanden".

Publiceret 09 October 2017 04:00

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV