Westfall og Halfdanskerne spiller op

Viser og standup går hånd i hånd på Birkelundsgaard

Når Mads Westfall og Halfdanskerne søndag 22. oktober klokken 13 står på scenen i Kulturhuset Birkelundgaard, har husets ledelse fået lokket de deltagende musikere ud på ukendt territorium.
Normalt er der nemlig vandtætte skotter mellem Mads Westfalls solo-optrædener og Halfdanskernes trio-koncerter. Mads Westfall optræder primært for firmaer og private selskaber med sit nye musikalske stand-up-show Dejavu, og Halfdanskerne, hvor han også er guitarist og sanger, spiller primært offentlige koncerter for fulde sale i kulturhuse og spillesteder i hele landet.

De største sange

Nu har Birkelundgaard udfordret Mads Westfall og de to andre halfdanskere til at kombinere de to shows for en enkelt eftermiddag. Først leverer Westfall højdepunkter fra Dejavu, hvor man blandt andet vil kunne opleve, hvad der videre skete for Mona og Jesper Ravn fra Søren Kragh-Jacobsens klassiker 'Kender du det?', og hvordan 'Hotel California' lyder, når den omplantes fra den californiske ørken til en provinsby i Danmark.
Derefter går Halfdanskerne på scenen og præsenterer uddrag fra succeshowet 'De største sange', hvor de har samlet deres forrygende fortolkninger af de mest kendte sange med tekster af Halfdan Rasmussen, Benny Andersen og andre danske digtere.

Stærke tekster og grin

Begge shows er præget af højt tempo, humor og masser af musikalitet og nærvær, skriver Birkelundsgaard i en pressemeddelelse, så måske har ledelsen i Birkelundgaard set rigtigt med den nye kombination.
Det bliver under alle omstændigheder en voldsomt underholdende eftermiddag i Albertslund, og der er garanti for fællessang, stærke tekster og gode grin.
Laden åbnes klokken 12, og billetter sælges ved indgangen. De koster for medlemmer 75 kroner og for gæster 125 kroner.
Man kan læse mere på kulturhusets hjemmeside www.akbg.dk.jbe

Publiceret 11 October 2017 14:52

SENESTE TV