DEBAT:

Borgmesterpjat

Af
John Lindblad Christensen 80 1/3 år gammel. Åleslippen 39

Danni Olsen (DF), Lars Gravgaard Hansen (Kons.), Brian Palmund (V) eller Leif Pedersen (SF) vil gerne være borgmestre. Jamen, hvorfor dog det? 
Albertslund har været socialdemokratisk så længe jeg kan huske, og det er da i grunden gået meget godt. Vi er ikke (mere) plaget af kriminalitet og ghettouvæsen. Skolerne kører rimeligt. Vi er en kommune, som mange taler positivt om. Tag dog sæt jer ned og snak fornuftigt om sagerne. Jeg tror ikke, det er så svært. Prøv nu at være lidt glade, ik? Og stå sammen.
En af de ovennævnte, Danni Olsen, ville ved sidste valg i Europarådet, og nu har han jo meddelt, at han sigter mod folketinget. Hvad stiller kan  så op her for? Skal jeg bare være stemmekvæg? Og hvad har venstre og SF gjort for mig?
Jeg tilhører de gamle i Albertslund, og som jeg har oplevet den forgangne sommers genvordigheder omkring "Det åbne aktivitetshus", hvor kun én eneste person  - Steen Christiansen - reagerede og sørgede for, at vi ikke skulle sidde hjemme og glo, men fik fjorten dages dejligt  samvær.
Så når I lover bedre velfærd, bedre bla bla bla, så tror jeg ikke på jer. I har ikke vist, at I kan noget.
 
 

Publiceret 02 November 2017 18:00

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV