DEBAT:

Erhvervs- og beskæftigelsespolitik

Lars Gravgaard Hansen, spidskandidat for Det Konservative Folkeparti:

Hvordan kan vi tillade, at formanden for Beskæftigelsesudvalget antyder, at erhvervslivet i Albertslund snyder i skat? Når man sidder som formand for et udvalg, må det være absolut nødvendigt at sikre et godt og sobert samarbejde mellem kommune og interessenterne, i dette tilfælde erhvervslivet.
Jeg har meget svært ved at forstå og acceptere, at Enhedslisten på den måde gør samarbejdet besværligt med sådanne antydninger. Det er ikke først gang de kommer med sådanne antydninger, det kom også frem under kommunalbestyrelsens behandling af forslaget om en ”skattely politik”, en politik som Det Konservative Folkeparti stemte imod.
Albertslund Kommune har brug for erhvervslivet, og de har brug for os. Derfor er sådanne grundløse beskyldninger fremsat af Enhedslisten ødelæggende for Albertslund i bestræbelserne for, at igen at være en erhvervsvenlig kommune og et sted, man ønsker at etablere sig med sin virksomhed. Enhedslisten må indse, at Albertslunds indtægter også stammer fra den skat, som medarbejderne betaler, når de arbejder i det lokale erhvervsliv.

Publiceret 03 November 2017 08:45

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV