DEBAT:

Borgmester røgslør

Af
Danni Olsen

(DF)

John Lindblad Christensen er i avisen ude i noget af et forsvar af den siddende borgmester. Ham om det. Jeg synes nu at indlægget kræver et svar, da det er fyldt med faktuelle fejl. I de otte år Steen har siddet som borgmester er der sparet massivt på ældreområdet. Således bruges der i dag 12,5 % mindre pr ældre over 65. Det er plejepersonale, hjemmehjælpere og andre medarbejdere, som hver dag gør livet for de ældre værdigt, der er sparet væk. En social katastrofe for nogle af byens ældre.
Alt dette på trods af at Dansk Folkeparti på Christiansborg har sikret to gange 4,3 mio. kr. om året, hvert år, hele perioden. Dertil kommer de penge som DF lokalt har sikret tilført området. Tænk sig hvordan det ville have set ud uden disse DF tiltag.
Og så er der lige det åbne dagcenter. Her vil jeg henlede din opmærksomhed på budgetaftales afsnit om ældre. Her står det klart, at et flertal med Steen i spidsen ikke længere vil finansiere tilbuddet fra 2019 af. Herfra skal det drives frivilligt. Jeg medgiver at det er smart formuleret i aftalen, men i DF falder vi ikke for borgmesterens røgslør. Gør du??
 
  

Publiceret 07 November 2017 09:18

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV