DEBAT:

Konservativ skattepolitik for de få!

Af
Lars Gravgaard Hansen

spidskandidat for Det Konservative Folkeparti:

Overskriften på Helge Bo Jensens indlæg om Albertslund virksomhederne som undgår at betale skat til fællesskabet. I indlægget skrive Helge mange ting som jeg vil undlade at kommentere på,men der er også ting som jeg mener ikke kan stå alene.
At antyde at Det Konservative Folkeparti har en skatte politik for de få, er ikke alene forkert, men også at tale mod bedre vidende. Alle burde vide, at Det Konservative Folkeparti går ind for, at dem der kan klare sig selv, skal og dem der ikke kan, skal have hjælp. I modsætning til Enhedslisten ved vi, at skatteindtægterne kommer fra den private sektor, både fra virksomhederne og for de ansatte. Hvis ikke disse penge kom ind, kunne samfundet ikke levere den service der leveres, så at påstå at vi har en skattepolitik for få, er fejlagtig. Det er nu engang sådan, at de penge det offentlige bruger til skoler , veje og hjemmehjælp kommer fra den private sektor gennem skatteopkrævning og ikke fra den offentlige sektor. Skattereglerne er et nationalt anliggende så derfor vil jeg ikke bruge megen tid på dem, men du skal ikke være i tvivl om, at også Det Konservative Folkeparti mener man skal betale skat af det man tjener og det gør vi så sandelig også, skatten burde sættes ned, men det er en anden diskussion. Ingen skal snyde i skat eller snyde med offentlige midler, det er også Konservativ skattepolitik og det uanset om man er fattig eller rig.
 

Læs Helge Bo Jensens indlæg

At jeg skulle være ophidset over at Helge Bo skriver og udtaler sig som han gør, er rent nonsens og det ved Helge godt. Det undrer mig stadig at han kan sidde som formand for beskæftigelsesudvalget og så komme med sådanne udtalelser som antyder at der sker snyd med skattebetalingen. Fordi jeg skriver og siger dette bliver min opfattelse af ytringsfriheden betvivlet, igen rent nonsens. Jeg sætter umådelig stor pris på ytringsfriheden og det glæder mig, at alle i det danske samfund har retten til at udtale sig og komme med diverse udmeldinger også selvom jeg er direkte uenig i udmeldingen. Det er en af de helt store styrker i det danske samfund og noget jeg vil kæmpe for lige sålænge jeg kan.

Publiceret 08 November 2017 08:29

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV