DEBAT:

Pengene har det bedst i borgernes lommer

Af
Carl Andersen

Morbærhaven 8

Som liberal er jeg af den overbevisning at du som borger er ekspert i dit eget liv. Du ved bedre end politikerne inde på rådhuset hvad der giver dig værdi i hverdagen. Hvad du og din omgangskreds ønsker at bruge penge på. Derfor er det en prioritet for Liberal Alliance at få kigget på kommuneskatten, som vi gerne ser sænket. En skattelettelse på 1%-point i Albertslund Kommune betyder mere luft i økonomien, og derved flere muligheder alle borgere i Albertslund Kommune. Ifølge vores plan vil der være følgende resultater ved en sådan lettelse betyde følgende for familier med 2 børn:

- LO-par: 4.700kr.
- Funktionær-par: 6900 kr.
- Direktør-par: 8.250 kr.
- Kontanthjælps-par: 2.650 kr.

Ligeledes ved den udeboende studerende med et fritidsjob kunne se frem til 1.450 kr. mere om året, imens et pensioneret ægtepar kan regne med 1.850 kr. årligt i sparet skat.

Pengene skal blandt andet komme fra at bruge mindre på administration og bureaukrati, hvor vi er 42 mio. kr. dyrere end Brøndby Kommune. Fra øget brug af private leverandører hvor en række analyser viser millioner i potentiale, og ikke mindst fra almindelig økonomisk mådehold. Det er jo andre menneskers penge vi arbejder med i kommunalbestyrelsen.

Publiceret 09 November 2017 19:00

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV