DEBAT:

Der mangler parkering ved svømmehallen i Syd

Af
Sølvi Snediker

Galgebakken

Vester 5

Kære BO-vest og politikere.
Jeg er opvokset i Albertslund og har i dag en familie med 4 drenge. To af dem er 7 & 9 år. Albertslund er en børnevenlig kommune og der er masser af aktive tilbud for børn. Både indsats i skolerne og i fritiden. Børn skal gerne være aktive så man har konkurrencer på skolerne med at cykle istedet for at køre bil. Det bruger vi også til de små som går i skole. MEN da hverdagene skal hænge sammen så må man nogen gange bruge bilen så man kan nå de forskellige ting i hverdagene. Lektier, indkøb, madlavning, ja også hvis børnene skal nå de forskellige fritidsaktiviteter. 
Det er fritidsaktiviteterne jeg her vil stille mit spørgsmål, min frustration. Vores drenge som har haft vandskræk i en del år, skulle lære at svømme og her har man også muligheden i Albertslund. AIF svømning. De gør det godt skal lige nævnes. Det er vi glade for, men her skal vores 2 små drenge afsted samme dag og nå hjem til aftensmaden og lektierne for de har jo også været på SFO for at lege med vennerne. Det er også vigtigt. Det løser vi jo for de skal jo lære at være trygge i vand og samtidig have et aktivt fritidsliv,mens vi kan guide  og hjælpe dem på vej. Vi må her bruge vores bil. PUHA det skulle vi ikke ha gjort. Vi bor i Galgebakken og de skal ikke køre selv på cykel, da det er sæson i efterår/vinter, hvor det er mørkt. Det vil og kan de ikke. Vi erfarer at man nær Sydskolen hvor svømmehallen ligger, må man kun holde i 15 min. Så man skal gå fra sit barn fra svømmehallen i rask gang fra kl 16 til kl 17.30 og sætte parkeringsskive, hvor den sidste søn er færdig så vi IKKE HOLDER ULOVLIGT. Det syntes jeg er RINGE. Det er en del af Albertslunds fritidsliv, et tilbud for at være aktiv. Jeg er med for at støtte op omkring vores drenge, som har det svært på dette område. Men fordi vi kommer i bil så skal det være problematisk??? Der kom også en parkeringsbøde en gang på 750kr fordi vi ikke lige nåede ud og sætte skiven. 
Kunne man overveje at gøre det muligt at man også kunne parkere nær fritidsfaciliteter unden at skulle stresse rundt og få bøder. Kunne man måske udlevere nogle parkeringsbilletter fra foreningen  til områder hvor disse kræves så man ubesværet kan deltage med sine børn i Albertslunds aktive liv, også selvom man køre bil? Måske jeg har overset en parkeringsplads nær Sydskolen svømmehal hvor man ikke skal sætte sin parkeringsskive hver 15 min? Så informer mig gerne for er tæt på at droppe vores drenges svømning hvis det skal være så svært at deltage, hvis man ikke lige kommer på cykel.
Ser frem til nogle svar fra jer. 
 

Publiceret 10 November 2017 08:42

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV