Årets ildsjæl:

Kristian lever og ånder for bordtennis

Prisen til Årets Ildsjæl er uddelt til Kristian Busk fra AIF Bordtennis

Af
Jørgen Brieghel

Det er en ægte ildsjæl, der ved idræts- og ungdomslederfesten på stadion fredag har fået prisen som ”Årets Ildsjæl”.
Kristian Busk fra AIF Bordtennis fik prisen, hæder og blomster, fordi han har gjort et ekstraordinært stort frivilligt arbejde for medlemmerne af AIF Bordtennis.
Det er AIF Bordtennis, der har opfordret politikerne Kulturudvalget til at gøre Kristian Busk til Årets Ildsjæl. Og den opfordring tog udvalget til sig.
I indstillingen står der bl.a.:
”Kristian lægger en stor del af sin fritid i AIF bordtennis og leverer en kæmpe indsats for at holde på børn og unge i klubben og for at give dem plads til at udfolde sig både personligt og socialt i faste og trygge rammer.
Kristian er den rigtige ildsjæl, som lever og ånder for AIF bordtennis. Han har været medlem af klubben siden 1975. Vi har opgivet at holde regnskab med hvor mange år, han har ageret som formand – godt og vel 10-12 år, ungdomstræner – næsten altid, revisor i flere omgange.
Det er hans store indsats, der gør at børn og unge i klubben elsker ham højt. Ikke kun fordi han aldrig har aflyst en eneste træningsaften, og han er altid dér, og er altid positive, glad og roser børnene til skyerne, og “bestikker” dem af og til med is, sodavand og slik fra hans egen lomme, men også fordi han evner til at tale med dem og giver sig tid til at lytte til dem og gør sit for at øge børnenes selvtillid. Det er vist en positiv arbejdsskade efter at være pædagog i så mange år.
Vi håber inderligt, at I vil vælge vores Kristian Busk som årets ildsjæl, for det vil være en ære, at kunne anerkende hans indsats for at fastholde ungdomsspillerne især i den tid, hvor AIF Bordtennis var rigtig udfordret – kort sagt uden ham, havde vi ingen ungdomsafdeling i dag”.
Og sådan blev det. Stort tillykke til Kristian Busk og til AIF Bordtennis, som har fornøjelsen af Årets Ildsjæl i hverdagen.

Publiceret 13 November 2017 07:00

SENESTE TV