DEBAT:

Vi har brug for alle kræfter, Lars Gravgaard

Af
Kim Olesen. Tillidsmand og kandidat til kommunalbestyrelsen for Enhedslisten

Lars Gravgaard
Jeg kan i dit svar se, at du mener, at klausuler er gode i den reneste form. Det tolker jeg som at du også mener at vi bør stramme op i forhold til de klausuler vi i dag har i kommunen over for  virksomheder der udfører opgaver for Albertslund kommune.
For det tak .
Jeg syntes jo ikke at det er nok at vi kun har klausuler på anlæg og byggeri samt transport.
Heller ikke at vi i forhold til de klausuler vi har på transportområdet kun fører kontrol via dialog.
Man kan jo prøve at kigge på hvad der foregår i landet rundt omkring med f.eks. Flextrafik og man kan jo lytte til byens borger som har haft oplevelser med selv samme.
 
Jeg undrer mig over, at en virksomhed som vi i kommunen har brugt i hjemmeplejen, her tænker jeg på dfs,kan gå konkurs i juni/ juli måned og at kommunen så dagen efter og stadig vælger at få løst opgaver i hjemmeplejen af et firma der hedder dfs+ som har samme personale og kører i samme biler endda i nogle tilfælde med samme logo som det tidligere dfs.
Så ja Lars Gravgaard fra de Konservative. Jeg har nogle gange en mistanke og jeg kan fortælle dig ,at der er også ældre der undre sig
 
Lars Gravgaard fra de Konservative skriver at dem der vil stille krav til hvad borgernes penge bruges på bare larmer og fører symbolpolitik.
Jeg er som borger, lønmodtager og skatteyder taknemmelig over at der er nogen der stiller krav.
I Enhedslisten ser vi ikke ,at der er noget galt i at tjene penge, derfor kæmper jeg og mine kammerater hver dag for gode lønninger ,når vi går på job.
Vi mener at gode lønninger er rimelige især når der er råd ,og man kan se at virksomheder tjener masser af penge.
At så der er virksomheder der - på trods af en milliardomsætning - bruger eller misbruger gældende regler til at slippe for at betale til fællesskabet. Det understreger, at vi alle uanset parti må være med til at presse på for at reglerne laves om.”
Her er jeg godt klar over at ,vi med den regering vi har i dag ,der ligger et stort arbejde forude .
Så Lars Gravgaard , konservative, her har vi brug for alle kræfter.
Men for mig og Enhedslisten er det stadig lidt underligt,at vi har virksomheder i Albertslund der vælger ikke at betale skat til kommunen så den kan øge velfærden, penge som jo er med til at borgerne bla. kan få gode skoler , institutioner, og en ældrepleje der fungerer.

Lars Gravgaard du skriver jo selv at det er grundstenen i det danske velfærdssystem eller ?

Publiceret 13 November 2017 10:40

SENESTE TV