Svømning:

Caroline lavede ny klubrekord

Caroline Preisler Mathiesen fra AIF Svømning brillerede ved juniormesterskaberne i kortbane

Det blev til ny klubrekord og gode personlige rekorder for Caroline Preisler Mathiesen fra AIF svømning, da hun forleden deltog i de danske junior mesterskaber på kortbane i Århus. Hun havde kvalificeret sig i 50, 100 og 200 ryg, samt 200 medley. Samtidig skulle hun deltage på VAT Copenhagens holdkapper. Der svømmes indledende om formiddag og finaler om aftenen, her er der A, B og C-finaler hvor de 24 bedste placeres.
Torsdag lagde hun ud med 200 medley, hvor hun blev nummer 30 af de 56 kvalificeret piger. Herefter var det ryg tid, først 50 ryg. Hun var med 19. bedste tid, seedet til at nå en C-finalen. Hun levede op til seedningen og gik videre til aftenens C-finale. Her fik hun godt gang i armene, og slog ind som nummer et, med en forbedring af hendes pr. med 0,35 sekund. Det var samtidig en forbedring af AIFs 10 år gamle klubrekord med 0,25 sekund, som tidligere var Amalie Brinkenfeldts. Caroline er nu indehaver af alle AIFs klubrekorder for junior i ryg på kortbane. Aften blev afsluttet med 4X100 fri, hvor Caroline var anden svømmer. Hun svømmede med flyvende start en tid på 1.01,91, hvilket er 3 sekunder hurtigere end hendes pr. med fast start.
Fredag var det så den dobbelt distance i ryg, hvor Caroline havde sat næsen op efter, at kvalificere sig til de nordisk junior mesterskaber i starten af december. Dette vil betyde, at hendes pr. fra september, skulle sænkes med ca. 0,5 sekund for at komme under B-krav og yderligere 1,5 sekund for, at komme under A-kravet. Første delmål var, at komme videre til aftenens finaler, hvilket hun gjorde og placerede sig midt i B-finalen i en tid 1,5 sekund over hendes pr. Ved finalerne blev det til en anden plads i B-finalen 0,5 sekund over hendes pr., så desværre ikke en tur til Island i denne omgang.
Lørdag var hun ikke i vandet, men hoppede i til 200 ryg, søndag formiddag. Igen var hun seedet til B-finalen og den svømmede hun sig i, 0,11 sekund fra pladsen i A-finalen. I B-finalen blev der sat fart på, hun vandt finalen i tiden 2.18,59, hvilket er en forbedring af hendes egen pr. med 1,21 sekund. Aftenen sluttede af med 4x100 medley, hvor Caroline tog sig af ryg delen. Hun svømmede lige over pr. i tiden 1.04,67.
brie

Publiceret 13 November 2017 18:00

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV