Donizettis berømte kærlighedskomedie

Operaen ”Elskovsdrikken” i MusikTeatret

Den Jyske Opera har indgået nyt samarbejde med den unge britiske instruktør Harry Fehr, og sammen med dirigent Per-Otto Johansson skaber han en sjov og romantiske version af Donizethis berømte kærlighedskomedie. Den er fra midten af 1800-tallet, fra Italien i romantikkens æra. Operaen opføres med danske overtekster og kan opleves i MusikTeatret 16. november kl. 19.30. De er introduktion til operaen fra kl. 19.00 og det varer 15 minutter.
Donizettis berømte kærlighedshistorie handler om den ulykkelige og generte Nemorino, der forelsker sig hovedkulds i den smukke og stolte Adina. Nemorinos kur til Adina udvikler sig dog til en tragikomisk affære, da den unge skønhed i stedet for falder for den attraktive Belcore. Nemorino får en sidste mulighed for at vinde sin elskedes hjerte, da kvaksalveren, doktor Dulcamara, tilbyder at sælge en magisk drik, der vil gøre ham uimodståelig over for kvinder. Men virker det? Og tør han give sig hen til magien?
Den ulykkelige og generte Nemorino forelsker sig hovedkulds i den smukke og stolte Adina, men Nemorinos kur til Adina udvikler sig dog til en tragikomisk affære, da den unge skønhed i stedet falder for den attraktive Belcore.
Nemorino får en sidste mulighed for at vinde sin elskedes hjerte, da kvaksalveren, doktor Dulcamara, tilbyder at sælge en magisk drik, der vil gøre ham uimodståelig over for kvinder. Tør Nemorino satse og hengive sig til magien i jagten på Adinas kærlighed?
Den unge britiske instruktør Harry Fehr debuterer på Den Jyske Opera, når han sammen med dirigent Per-Otto Johansson skaber en sjov og romantisk version af klassikeren Elskovsdrikken.

Publiceret 14 November 2017 05:00

SENESTE TV