DEBAT:

Opråb Albertslund

Af
Elmer Jensen

kandidat for Albertslund Lokalliste:

Hvor er de etablerede partiers støtte til at alle bliver hørt til de vælgermøder der er i kommunen, hvor er den støtte til ytringsfriheden og den demokratiske ret til at alle blive hørt.
Men der er vel som i alt andet, man tænker kun på sig selv og er kun sig selv nærmest. Jeg sætter mit X ved Æ den 21. november 2017 Albertslund lokalliste.
Her opstiller Tonni Thygesen og jeg, Elmer Jensen, vi vil her op til valget og de næste fire år arbejde og fortælle alle Albertslund borgere hvad vi vil med kommunen. Tonni har fortalt mange gange vil vi ikke love noget som helst, men vi vil arbejde og undersøge, hvad vi kan gøre for Albertslund borgerne
Sørge for at vores folkeskole lever op til år 2017 niveau angående de fysiske rammer, det kan ikke være rigtig at It net forbindelsen er så dårlig at undervisninger ikke kan gennemføres og at Ipads og andet tablets går i stykker og først er tilgængelig 3 til 4 måneder efter reps. Skoletiden skal gøres kortere, mere fleksibel, skoleforvaltningen skal på ud på skolerne. Og så SKAL forældreansvaret meget mere på dagsorden.
Herstedvester skole svømmehal skal genåbnes, Kongsholm allé skal gøres til stille vej når Albertslund syd er færdige med renoveringerne af bebyggelserne, kanalen i syd skal færdiggøres, så de mangler der ikke blev lavet under den første renovering af kanalen bliver færdiggjort.
Vores ældre og handikappede skal der også gøres mere for her i kommune, sundhedhuset personalet gør et stort stykke arbejde så længe de er der, men vi er nødt til at gøre deres hverdag bedre så de bliver længer her i kommunen, der er alt for stor udskiftning af personalet. Maden som vores ældre får bliver lavet uden for kommunen hvorfor, den skal laves her i kommunen, det skaber arbejdspladser her i kommunen. Der skal undersøge om en minibus til de ældre og handikappede, kan eller skal indføres, hvad er mulighederne?
Stadionhallerne skal også op på 2017 niveau, badesøen, ja hvorfor ikke undersøge hvad muligheder er for at den kan bruges hele året.
Pengene til nogle af vores projekter har vi fundet byggegrund Ransager 1 sælges (25 millioner) her skal pengene bruges til renovering af Birkelunds svømmehal og opdateringen af It på alle skolerne til 2017 niveau. Vi vil finde pengene først og ikke omvendt, bruge dem først og så finde dem. Og en ting står fast vi vil ikke bruge flere penge end dem vi har, for fremtidens Albertslund borgere skal ikke have en stor efterregning eller besparelse, fordi vi bruger flere penge end vi har.
Albertslunds forvaltninger skal igennem end økonomisk gennemgang, så vi kan gøre det mere fleksibel og til meget mindre administration. Afstanden fra borger og kommune skal ikke skal være igennem telefon og date, men i øjnehøjde.
Og en ting står fast “Det gyldne håndryk” skal fjernes fra vor kommunes budget.
Albertslund Lokalliste har ikke et parti program og har ikke noget parti på Christiansborg, vi skal stå til ansvar for, vi står kun til ansvar for vore Albertslund borgere, og vil sørge for at alle vil blive hørt.
Ja vi har mange ting vi brænder for og vi har mange ideer og drømme for vores borgere.
Stem på Liste Æ, så vil alle blive hørt.

Publiceret 14 November 2017 11:58

SENESTE TV