DEBAT:

Vælgermøde i Hedemarken

Af
John Lau Rasmussen

Hedemarksvænge 107 A

Den 12 november var de inviteret til vælgermøde i Hedemarken, med fokus på boligområdet.
Det var nogle trætte lokalpolitikere som præsenterede deres boligpolitiske løsninger, på fremtidens boligsituation.
Generelt ville LA, V og K gerne bygge i højden med det argument at det var billigere, mere miljøorienteret og orienteret om den stigende befolkningstilvækst. De tre var også enige om at det ikke var muligt at bygge billige boliger.
Jeg fik ikke rigtig fat i hvad de andre partiers boligpolitik konkret gik ud på, måske fordi der reelt ikke er andre muligheder end at bygge i højden.
K kom også kort ind på utrygheden i Blokland, og DF nævnte at det ofte var dyrere at renovere via Landsbyggefonden end at rive gammelt byggeri ned og bygge noget nyt.
SF talte, så vidt jeg husker, om boligsociale emner, og hvad Alternativet og Radikale angår så
begyndte min fokus at blive tåget, hvorfor jeg gik op og tog min anden kop kaffe. Enhedslisten fremkom med den påstand om at boligbyggerierne er dyre fordi aktionærerne skal tjene mange penge....og alt det der....
Generelt virkede politikerne opgivende hvilket jeg godt kan forstå, fordi de bliver pålagt at løse nogle problemstillinger som reel er uløselige. Som  LA nævnte stiger befolkningstilvæksten, (primært grundet indvandring og familiesammenføringer min påstand) Da det ikke ser ud til at denne indvandring vil stoppe vil det være skruen uden ende, og lokalpolitikerne vil fortsat blive pålagt at løse nationalpolitiske problemer.
Lokalpolitik er i dag brandslukning og symptombehandling af et dysfunktionelt folketing.   
Der er kun en løsning på Albertslunds boligsituation (og alle andre problemer) og det er at stoppe enhver indvandring fra muslimske lande. Fordi det koster os 30-40 milliarder om året og gør at vi skal øge skatterne. Der bliver færre penge til borgerne, og derved får de ikke råd til at bo i hverken ejerboliger eller i lejeboliger. 
Men det er ikke kun et spørgsmål om mursten men også tryghed, beboersammensætning, integration....og alt det andet dyre. Som man sikkert bemærkede på mødet i Hedemarken, var der kun tre beboere mødt op, med anden etnisk oprindelse end dansk....og de gik tidligt. Og det til trods for at de udgør 65 % af beboerne. Vel kun et evident bevis på, at demokrati ikke er en del at den, især muslimske identitet. Ikke overraskende, men endnu et argument for at lukke grænsen.
Selv om vi ikke kan gøre meget i Albertslund må vi starte med at vende skuden, og det gør vi bedst ved at pege på en ny borgmester, Danni Olsen. I modsætning til den nuværende borgmesters socialistiske skolelærebaggrund, er Danni Olsen håndværker, hvilket betyder at han kan sætte politiske klodser sammen, uden at hæve skatten og uden at være styret at abstrakte fantasier om mangfoldighed og multikulturalisme. Vi har brug for en logisk tænkende borgmester, som kan styre økonomien. Jeg er helt sikker på at Danni Olsen vil kunne samle de forskellige partier til et mere, på alle måder ”bæredygtigt” Albertslund.
 
 
 
 

Publiceret 14 November 2017 11:17

SENESTE TV