DEBAT:

Albertslunds anerkendte miljøpolitik skal markedsføres og give bedre økonomi

Af
Carsten Boje Larsen

kandidat til Kommunalbestyrelsen for Socialdemokratiet

Som beskrevet i mine forgående fire artikler, så er en af måderne til at skabe en bedre økonomi i Albertslund på, at vi brander Albertslund som den miljøbevidste by, som vi er.
Her en stribe bud på, hvordan vi kan markedsføre Albertslund:
Vi har tidligere haft succes med S-togs reklamer med Albertslund i fokus. Her kunne der mærkes en god vækst hos Badesøen.
Vores S-togsstation bruges og passeres af millioner af mennesker hvert år. Det er derfor meget oplagt, at anvende den som platform for branding af Albertslund.
I Albertslund har både HIC, AIF og BS72 nogle store fodboldstævner, ligesom AG Håndbold har et kæmpe stævne. Her kommer mange børnefamilier, og de er i sagens natur interessante at få til Albertslund. Kommunen skal derfor have en stand, som præsenterer Albertslund og alle dens muligheder, og de lokale ejendomsmæglere skal også tænkes ind i dette setup.
I Centret kunne man i en spændende fortælling på nogle tomme flader af vægge, vise historien om Albertslund. Det ses f.eks. i Roskilde.
På Stadion, HIC, BS72, Badesøen, Forbrændingen med flere kommer også rigtig mange mennesker fra andre byer. Her vil det også være oplagt at promovere Albertslund.
I Rødovre har man opsat LED-pyloner for at fortælle om byens aktiviteter. Det kunne Albertslund også gøre på byens store færdselsårer såsom Roskildevej.
Mulighederne er mange for at fortælle den gode historie om Albertslund, og det skal vi gøre, for at tiltrække borgere, butikker, virksomheder, hvor miljø betyder noget, og det vil være med til at skabe en økonomi i balance i Albertslund.

Publiceret 15 November 2017 06:00

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV