DEBAT:

Hallo, Albos venner

John Lindblad Christensen, Åleslippen 39:

Jeg har aldrig oplevet en valgkamp så præget af forvirret snak om ældreforsorg. Tv, aviserne, IT, valgmøder, overalt vrimler det med løfter og bortforklaringer.
Jeg havde en gammel aftale med Sundhedshuset om at lave en hønsegård. Det blev skudt i sænk den nye, meget unge leder, som ikke har nogen ide om at være gammel. Flere ideer om en køkkenhave, et akvarie, sofasæt i “opholdsstuen”, bedre farver på gangene o.s.v. blev ligeledes tværet ud til ingenting.
Jeg prøvede at få Albos venner med på ideen i en eller anden grad, men ikke en lyd kom frem. Jeg lærte ellers som barn, at det mindste, man kan forlange af en ko er et brøl:)
Nu har jeg fra samme forening fået en invitation til julefrokosten. Der var også en fest engang i sommers. Det kan jo være meget hyggeligt, men hvorfor vil I ikke være med til at gøre hverdagen mere levende og hyggelig for beboerne?
Kan det virkelig være en opgave for en menneskekærlig forening som Albos venner kun at lave et par fester et par gange om året? De fleste medlemmer er jo selv oppe i årene og selv potentielle kunder til Albertshøj.
Gå dog op og se afdelingen med en firsårigs øjne.

Publiceret 16 November 2017 11:11

SENESTE TV