Lig blev smidt i Vestskoven:

34-årig idømt 16 års fængsel for drab på rocker

Ifølge byretten blev den 25-årige Kevin Joel Andersen ikke dræbt i nødværge

En 34-årig mand er i dag torsdag blevet idømt 16 års fængsel for drab ved retten i Glostrup.
Det oplyser Ritzau. Den brutale sag går tilbage til september 2016, da Satudarah-rockeren Kevin Joel Andersen blev dræbt og hans lig parteret i fire dele. Fordelt på kufferter og Ikea-poser blev liget smidt i Vestskoven i Albertslund.
Den 25-årige Kevin Joel Andersen var forinden blevet dræbt med adskillige knivstik i Ballerup. Samtlige dommere og nævninge var enige i skyldsspørgsmålet, skriver Ritzau.
Retten har lagt til grund, at det var et opgør om gæld, som førte til drabet, der foregik i den 34-åriges lejlighed i Ballerup.
Manden er desuden kendt skyldig i anklager om at have tvunget en tredje person til at udføre parteringen af Kevin Joel Andersen. Den tredje person blev holdt fanget i lejligheden og udsat for grov vold fra den 34-åriges side efter drabet.
Den 34-årige påstod i retten, at han handlede i nødværge. Han hævdede, at han dræbte Kevin Joel Andersen under et slagsmål, og at han derefter stak ham en række gange i panik. Men påstanden blev afvist af retten, med henvisning til de retsmedicinske undersøgelser i sagen, skriver Ritzau.


Publiceret 14 December 2017 10:51

SENESTE TV