Dennis Schmock er ny folketingskandidat for Det Radikale Venstre, Taastrupkredsen. Pressefoto

Dennis Schmock er ny folketingskandidat for Det Radikale Venstre, Taastrupkredsen. Pressefoto

Dennis Schmock valgt som folketingskandidat

Radikale Venstre i Taastrupkredsen har på sin generalforsamling valgt Dennis Schmock som folketingskandidat

På Radikale Venstres generalforsamling i Taastrupkredsen - der dækker Høje Taastrup og Albertslund kommune - blev Dennis Schmock valgt som kredsens folketingskandidat.

Dennis Schmock sad i Kommunalbestyrelsen i Albertslund i perioden fra 2014 – 2018, hvor Radikale Venstre blev valgt ind for første gang i 27 år.

”Jeg er utroligt glad for den tillid Taastrupkredsen viser ved at vælge mig som folketingskandidat”, siger Dennis Schmock. ”Det giver mig mulighed for at kæmpe for tre enormt vigtige områder: bekæmpelse af skævheden i hovedstadsområdet, stop af regeringens ødelæggelser på uddannelsesområdet, samt de almindelige danskeres generobring af danskheden.”

”Man hører ofte 'udkantskommunerne' kæmpe mod skævheden i Danmark. Jeg mener vi politikere fra vestegnen har svigtet ved ikke at kæmpe mod skævheden i hovedstadsområdet. Mange vestegnskommuner kæmper med store sociale problemer - mens man længere nordpå primært bekymrer som om hvorvidt man kan holde en lav skatteprocent – og så i øvrigt holde 'fattigrøvene' uden for kommunegrænsen. Jeg vil kæmpe for at vi får sat det problem på dagsordenen”, siger Dennis Schmock.

”Ud over kampen mod skævheden i hovedstadsområdet har jeg som mærkesag at få udbedret de omfattende skader den nuværende regering har påført uddannelserne med massive besparelser. Det er ikke fremsynet – det er helt sort. Vi skal investere i vores fremtid, ikke spare på den”, siger Dennis Schmock.

Endelig har Dennis som en særlig sag, at de almindelige danskere skal have generobret danskheden.

”Der er partier der forsøger at tage patent på danskheden – og i nogle tilfælde gør det til noget småligt og snæversynet. For de fleste står det at være dansk for tolerance, frihed og åbenhed. For de fleste er det både dansk at spise bacon eller spise kebab. Det synes jeg i høj grad, er værd at kæmpe for. ”

Dennis Schmock afløser Morten Loof Andersen.

brie

Publiceret 10 May 2018 05:00