Sådan slår du til den - hvis du vil være smed!

Sådan slår du til den - hvis du vil være smed!

Se billederne:

Uddannelse blev sat i Centrum

Stor messe med fokus på unges jobmuligheder

Smed, butikselev, tømrer...?

Mulighederne er mange, når man som ung skal vælge sin uddannelse. Flere af mulighederne blev linet op og - bogstaveligt talt - sat i Centrum i torsdags.

Her afholdt UU-Vestegnen et lokalt vejlednings-event i Albertslund Centrum. Formålet var at sætte fokus på uddannelse og beskæftigelse, og til stede var Albertslunds samlede vejlederteam samt repræsentanter for en bred vifte af uddannelsessteder.

For eksempel var Roskilde Tekniske Skole, NEXT, Føtex, Albertslund Musikskole og Glostrup og Albertslund Produktionsskole til stede - for bare at nævne nogle eksempler.

Vejlederne stillede sig til rådighed for alle interesserede, der ønskede at tale om egne eller børns uddannelses- og beskæftigelsesmuligheder, mens diverse samarbejdspartnere sørgede for muligheder for at høre om og afprøve sine færdigheder inden for forskellige erhvervsområder.

Derudover var der mulighed for et kig på aktuelle job-muligheder, både indenfor fast arbejde og fritidsjob, via en Jobvæg, hvor man præsenterede alle aktuelle, ledige stillinger i nærområdet, ligesom Albertslund Ungecenter og Musikskolen gav deres bud på en aktiv fritid, med friskbagte pandekager og lidt god musik.

Sidst, men ikke mindst, var der mulighed for at vinde lækre præmier fra de lokale butikker i en konkurrence, Tip en 11'er, med spørgsmål om uddannelsessystemet.

“UU-Vestegnen ønsker at takke alle deltagere, sponsorer og besøgende for den store opbakning og en hyggelig eftermiddag i det gode vejr”, siger uddannelsesvejler Malene Moll Vandel.

due

Hvad med at blive elev i Føtex? Lasse Storm Hansen, varehuschef, stod klar med salgstalen for de unge.

Hvad med at blive elev i Føtex? Lasse Storm Hansen, varehuschef, stod klar med salgstalen for de unge.

UU-vejlederne gav gode råd fra sig.

UU-vejlederne gav gode råd fra sig.

Publiceret 19 May 2018 04:00