Jo, det var lidt vådt ved bordene. Men stemningen var i top.

Jo, det var lidt vådt ved bordene. Men stemningen var i top.

Se video og billeder:

Våd åbning af Badesøen

Regnen rykkede lidt rundt på traditionerne - men så kom solen

Af
Finn Due Larsen

Finn Due Larsen

“Traditioner er traditioner, så selvfølgelig er jeg her!”

En af de første gæster foran Badesøen tidligt lørdag morgen satte tingene på plads. Hun havde ikke tænkt sig at lade sig kyse af lidt regnvejr.

For regne, det gjorde det, i minutterne frem til kloken 8, der var sat til den officielle indvielse af den 46. sæson i det populære friluftsbad. Traditionen tro - selv om altså traditionerne blev rykket lidt rundt på grund af det silende vejr.

Så vi blev alle gennet indenfor inden selve åbningen, under parasollerne foran bassinet. Bakkens Horn spillede lige så lystigt som de plejede, og så fik borgmester Steen Christiansen ordet - så det hele trods alt virkede lidt velkendt.

“Velkommen under disse uvante forhold”, sagde Steen Christiansen, der glædede sig over, at Badesøen som et af de nye tiltag havde arbejdet en del på overdækningen.

“Der har man jo været forudseende!”

Af andre nyheder fremhævede han, at svømmehallen vil holde åbent to timer hver morgen, så gæsterne kan tage herhen, hvis ikke vejret arter sig.

Hvad det altså ikke helt gjorde denne pinselørdag morgen. Men minuttallet efter havde nu ikke udviklet sig voldsomt, før solen brød frem igen.

Og så var det ellers ud i bølgen den blå. Og så var der morgenbord med kaffe. Og så var alt som det plejer at være.

Se video fra åbningen af Badesøen.

 

Brrr, det er lidt koldt. Men sjovt!

Brrr, det er lidt koldt. Men sjovt!

Publiceret 19 May 2018 09:39