Fit for Kids løber med til Ønskeløbet

Initiativet Fit for Kids, der hjælper børn til at tabe sig og få mere selvtillid, støtter igen Ønskeløbet og deltager med over 50 løbere

Af
Jørgen Brieghel

Løb Ved sidste års ønskeløb løb en lang række af deltagerne i lyseblå t-shirts. Det var børn, der er med i vægttabsprogrammet Fit for Kids, og deres forældre. Og igen i år løber Fit for Kids med ved Ønskeløbet og støtter dermed op om den gode sag; at opfylde ønsker for børn med livstruende sygdomme.

Initiativet Fit for Kids, der hjælper børn til at tabe sig og få mere selvtillid, støtter igen i år op om den gode sag og deltager med over 50 løbere ved Ønskeløbet i Albertslund lørdag den 9. juni

Lone Nielsen, der er teamleder for et af de to hold i Fit for Kids i Albertslund, fortæller om hvorfor de løber med ved Ønskeløbet:

”Det er naturligvis for at støtte den gode sag. Men det er også for at lære børnene at deltage i sådanne nogle arrangementer. Lære dem at træne på en anden måde. Og så synes jeg jo også man skal bakke op om lokale aktiviteter. Vi var også med da EDC havde lavet et løb for at knække cancer tidligere i år.”

Børnene i Fit for Kids træner to gange om ugen en gang alene og en gang sammen med deres forældre og søskende i Sundhedshuset, på Egelundskolen og Herstedvester Skole. Det er nemlig et familieprojekt og består både af seriøs, hård træning og leg, fordi Fit for Kids udover vægttab handler om give børnene selvtillid. Børnene, der går til Fit for Kids, er mellem 6 og 15 år. De er typisk henvist fra Sundhedsplejersken, men det er også muligt at kontakte Fit for Kids selv via www.fitforkids.dk.

Gør som Fit for Kids

Make-A-Wish Danmark er for fjerde gang gået sammen med bl.a. Albertslund Kommune og Albertslund Centrum om et motionsløb for hele familien, hvor overskuddet går til at opfylde alvorligt syge børns ønsker. Ønskeløbet løber afsted lørdag den 9. juni.

Der er ruter på 3, 5 og 10 kilometer – med start og slut i Albertslund Centrum, hvor der vil være aktiviteter og underholdning, bl.a. vil et ”ønskebarn” få sit højeste ønske opfyldt.

Publiceret 24 May 2018 06:00