Amy Schumer er i hopla i

Amy Schumer er i hopla i "I feel pretty". Courtesy of STXfilms

Et fald ændrer hendes liv totalt...

"I feel pretty" og "The Breathe" er ugens filmpremierer

film Renee er en helt almindelig kvinde, der dagligt kæmper med dårlig selvtillid og følelsen af ikke at slå til. Efter et fald, hvor hun slår hovedet, vågner Renee og er overbevist om, at hun er den smukkeste og dygtigste kvinde i hele universet.

Fuld af ukuelig selvtillid kan hun nu leve et frygtløst og fejlfrit liv, men hvad sker der, når Renee opdager, at hendes udseende slet ikke er forandret?

Sådan lyder handlingen i "I feel pretty", der fra torsdag kan ses i Albertslundbiograferne. Den har Amy Schumer i hovedrollen.

Ugens anden filmpremiere er "The Breathe". Her følger vi den succesfulde Robin , der har hele livet foran sig, da han bliver lammet af polio.

Eksperter og læger ønsker at påbegynde behandling og holde ham på sygehuset, men hans hustru Diana nægter at lytte til lægernes råd og beslutter at tage ham med hjem.

Med hendes grænseløse hengivenhed, nærvær, humor og beslutsomhed formår hun at skabe rammerne om et liv, hvor Robins handicap pludselig blot bliver en naturlig del af deres forhold og dagligdagen.

Publiceret 26 May 2018 02:00