DEBAT: Mere politi og mere konsekvens

Af
Claus Bøgh Svenningsen

lokalformand for Nye Borgerlige i Lyngby-Taarbæk:

Hvis man ønsker at få bugt med rockere og indvandrebander, skal der mere politi og mere konsekvens til. Problemerne bliver ikke løst ved en enkelt eller to ekstra SSP-medarbejdere. Der er behov for mere patruljering, flere betjente og strengere straffe.

Politireformen var en kæmpe fejl, som har betydet en centralisering af politiet og nedlæggelse af lokale politistationer. I dag bruger vores dygtige politimænd- og kvinder mere tid bag skrivebordet end i patruljevognen. Sådan skal det selvfølgelig ikke være. Det er en udvikling, der skal vendes. Politiet skal afbureaukratiseres, og de lokale politistationer skal genetableres. Hvad venter politikerne dog på.

Danske kriminelle skal i fængsel og udlændinge, der dømmes for kriminalitet, skal udvises konsekvent efter første dom og afsone i et lejet fængsel i udlandet. Indvandrerbanderne skal væk fra gaden og helt ud af landet for bestandigt. Det er vores politikere i Folketinget, der har svigtet danskerne.

Nye Borgerliges løsning på indvandrebanderne er enkel.

- Enhver udlænding, der dømmes for kriminalitet, skal udvises konsekvent efter første dom.

- Enhver udlænding, der har fået tildelt dansk indfødsret ved lov, skal miste indfødsretten og udvises, hvis vedkommende dømmes for en lovovertrædelse, der medfører fængselsstraf.

Hvis man er ung udlænding i Danmark og ved, at det er konsekvensen af at hænge ud med bandemedlemmer, sælge narko, tage våben i hånd, begå voldelige overfald og sætte sig uden for loven, så vil det endvidere have en enorm præventiv virkning.

Vi skal give borgerne trygheden tilbage!

Publiceret 10 June 2018 02:00