Så er det afsted over stepperne. Selv de allermindste kan være med. Foto: due.

Så er det afsted over stepperne. Selv de allermindste kan være med. Foto: due.

Se billederne: Ønskevejr for Ønskeløbet

Den fjerde udgave af motionsløbet slog rekord

motion "Husk nu godt med vand derude".

Formaningen fra scenen blev gentaget et par gange lørdag formiddag i Albertslund Centrum. Mens små, store, unge og gamle ventede på at blive sendt ud på Ønskeløbet.

Hvor vejret jo var at betragte som "ønskevejr", men det herlige solskinsvejr kunne jo hurtigt blive en modstander på ruten, hvis ikke man sørgede godt for væsken.

Så skal der trænes!

Så skal der trænes!

Det var fjerde gang, at Ønskeløbet fandt sted, og formentlig har det været til den varmeste tur indtil nu. I hvert fald var der tale om rekordantal løbere - 410 i alt.

Inden de blev sendt ud på tre ruter - på 10, 5 og 3 kilometer - fik de en grundig træning af Jacqueline fra scenen. Humøret var tydeligt højt hos alle, og til tonerne af "Eye of the tiger" blev de første sendt afsted - på 10 kilometer-ruten. Senere fulgte 5 og 3 kilometer.

Tid til sjov inden løbsstart.

Tid til sjov inden løbsstart.

Alle ruterne løb ud i naturskønne omgivelser i Kongsholmparken. Der var medaljer til børnene og præmier til de hurtigste på alle ruterne.

Sidst på dagen var det tid til at holde traditionen i hævd med at opfylde et ønske for børn og unge med livstruende sygdommes.

En rejse til Indien for hele familien blev uddelt til Rosa, der tydeligt var ved at gå til af begejstring over, at hendes hedeste ønske var blevet opfyldt.

Publiceret 10 June 2018 05:00