Farmor satte huen på og direktør Tue Sanderhage sagde tillykke til Lene Østergaard-Jensen. Pressefoto

Farmor satte huen på og direktør Tue Sanderhage sagde tillykke til Lene Østergaard-Jensen. Pressefoto

De første blå huer sat på på Vestegnen HF & VUC

Både e-learnere og klasse-elever kom i mål i forrige uge

uddannelse Susse Køster fra Hedehusene fik onsdag den første blå HF-studenterhue som e-learningkursist på Vestegnen HF & VUC. Her kan man nemlig selv vælge, om man vil læse e-learning eller komme til klasseundervisning - eller kombinere de to måder.

Susse Køster er 34 år og har tre børn. Hun har taget sin HF som ren e-learning over fire år - ad to omgange på grund af sygdom. Sidste eksamen var psykologi B, hvor Susse Køsteer scorede et 12-tal. Hun har nu søgt ind på socialrådgiveruddannelsen.

Torsdag fik Vestegnen HF & VUC den første HF-student, som har taget sin HF på skolen ved klasseundervisning. Det var en meget rørt Lene Østergaard-Jensen, som fik huen på.

Lene Østergaard-Jensen er 22 år og bor i Roskilde, men hun er ordblind og valgte derfor at læse på Vestegnen HF & VUC, som tilbyder en særlig HF for ordblinde, som varer tre år og indeholder særlig støtte.

Lene Østergaard-Jensen , som håber på at komme ind på laborantstudiet efter sommerferien, har bl.a. taget matematik A og biologi B, fordi hun måske gerne vil være biokemiker i fremtiden.

En stolt farmor satte huen på, og direktør for Vestegnen HF & VUC Tue Sanderhage ønskede også Lene tillykke.

jesl

Publiceret 11 June 2018 10:40