Politi: Kun et spørgsmål om tid før mistænkt for skyderi udleveres

25-årig er stadig anholdt "in absentia" i Tyskland

Af
Finn Due Larsen

skyderier Den 25-årige mand, der er mistænkt for at stå bag skyderiet i Storkens Kvarter den 7. juni, er anholdt "in absentia" i Tyskland, men han ventes snart at blive udleveret til Danmark.

Sådan lyder vurderingen i Københavns Vestegns Politi. Anholdelsen "in absentia" betyder, at manden er fundet af tysk politi, og at han efter udlevering til Danmark vil blive anholdt og fremstillet i grundlovsforhør.

"Han kan sige ja til udlevering, og så går det stærkt. Eller han kan nægte, og så trækker det lidt ud. Men det vil højest være nogle uger, når det er et af vores nabolande. Det er kun et spørgsmål om tid, før han bliver udleveret", oplyser Københavns Vestegns Politi.

Manden er under mistanke for at stå bag skyderiet i Storkens Kvarter, hvor en 20-årig mand blev ramt i benet. Skyderiet fandt sted ved højlys dag midt i et boligområde, og politiet ser med stor alvor på sagen.

Den 25-årige blev først opfordret af politiet til at melde sig selv. Da det ikke skete, valgte politiet at offentliggøre navn og billede på ham. Kort tid efter blev han fundet i Tyskland.

Publiceret 19 June 2018 05:00