Leif Pedersen ser ikke problemer i, at kommunalbestyrelsesmedlemmer lægger opslag på Facebook under møderne. Arkivfoto: brie

Leif Pedersen ser ikke problemer i, at kommunalbestyrelsesmedlemmer lægger opslag på Facebook under møderne. Arkivfoto: brie

DEBAT: Pas nu din egen skærm, Brian

Af
Leif Pedersen

Kommunalbestyrelsesmedlem (SF)

Brian Pedersen gør sig i et debatindlæg talsmand for, at vi kommunalbestyrelsesmedlemmer ikke skal bruge tid på de sociale medier, når vi er til kommunalbestyrelsesmøder. Hvorfor ikke kunne jeg spørge retur og hvorfor skal du i det hele tiden forsøge at blande dig i det? Vi passer hver især vores opgaver når der er møde og jeg har aldrig selv oplevet det er generende hvis nogle er på og har heller ikke hørt om andre oplever det.

I det hele taget er det ikke mange som er på og jeg oplever her mest indlægge som orientering om, at nu er der KB-møde. I øvrigt har jeg en klar opdeling af, hvornår jeg evt er på et socialt medie under et møde. Jeg er aldrig aktivt på, umiddelbart før eller under en sag, hvor jeg er på og skal sige noget. Nu er det imidlertid ikke alle sager hvor jeg har planlagt at sige noget, det er jo langt fra alle sager der medfører debat. Så har jeg en slags ”pause”, hvor andre godt kan være på, her min rolle mere lyttende og det er her jeg ind imellem også på et socialt medie. Det kan jeg sagtens samtidig med jeg lytter til debatten, og ind imellem udvikler debatten da sig også så jeg alligevel siger noget.

Men jeg og mine kommunalbestyrelseskollegaer kan sagtens mestre begge dele. Og så længe vi passer vores opgaver må det vel også være ok.

Publiceret 20 June 2018 09:30