Kanalgaden bør gøres mere sikker, mener Tina Graugaard. Arkivfoto

Kanalgaden bør gøres mere sikker, mener Tina Graugaard. Arkivfoto

DEBAT: Sikke fine skilte

Af
Tina Graugaard

Det Konservative Folkeparti

Sikke fine skilte, Kanalgaden er blevet forskønnet med. Her er budskabet, at vi skal tage hensyn til hinanden, både cyklister og gående. Og tak for det.

Det er dog ikke min opfattelse, at cyklister eller gående ikke kan finde ud af at færdes i Kanalgaden, hverken på hjul eller bentøj. Det er nok nærmere problematikken med de motoriserede køretøjer - også kendt som toptunede knallerter, der kører Formel 1 i Kanalgaden uden hensyn til børn, voksne, cyklister, gående eller fritgående fjerkræ.

Det ville være befriende, at kommunen helt lavpraktisk havde et oprigtigt ønske om at imødekomme og tage et nært hensyn til de borgere, der færdes/bor i Kanalgade og som dagligt er vidne til den dødskørsel der praktiseres og så opsætte nogle chikaner, der kunne nedbringe den form for vanvidskørsel.

Det kunne være befriende, at kommunen helt lavpraktisk også havde brugt nogle penge på at formidle, at Kanalgade er et fælles ansvar og at alle derfor opfordres til at bruge de (få) skraldespande, der er opsat.

Især taget i betragtning af at det tidligere er udmeldt, at vi kunne forvente opsætning af flere skraldespande i starten af juni 2018 - ( http://albertslund.lokalavisen.dk/2018-04-05/Svar-p%C3%A5-indl%C3%A6g-om-skraldespande-i-Kanalgaden-2018106.html )

Men vi venter stadig i spænding på skraldespande i Kanalgaden .... og håber på, at kommunen vil anerkende, at opsætning af chikaner, vil gøre Kanalgaden væsentlig mere tryg, end blot et par (sikkert dyrt indkøbte) skilte, om at vi alle skal tage hensyn til hinanden.

Venlig hilsen

Tina Graugaard, Det Konservative Folkeparti

Publiceret 26 June 2018 03:00