Dwayne Johnson spiller en tidligere FBI gidselforhandler og krigsveteran, som arbejder med at vurdere sikkerheden i højhuse. Pressefoto: UPI

Dwayne Johnson spiller en tidligere FBI gidselforhandler og krigsveteran, som arbejder med at vurdere sikkerheden i højhuse. Pressefoto: UPI

Ugens film: Sommer på kanten

Spænding og animation er på programmet i ugens to premierefilm i Albertslundbiograferne

Af
Jørgen Brieghel

film Det er sommer, og i Albertslundbiograferne skal publikum ind til det store lærred for at se animationsfilmen ”Hotel Transylvania” samt den hæsblæsende spændingsfilm ”Skyscraper”.

Den sidste først:

Dwayne Johnson spiller en tidligere FBI gidselforhandler og krigsveteran, som arbejder med at vurdere sikkerheden i højhuse. Han er på opgave i Kina, da verdens højeste og mest sikre bygning bryder i brand og han får skylden for det. Will må nu forsøge at finde de skyldige, rense sit navn og på en eller anden måde redde sin familie, som er fanget i bygningen… på en etage over hvor det brænder.

"Hotel Transylvania" spilles i 2D i Albertslundbiograferne. Pressefoto

Hotel Transylvania

Og så er der gang i animationerne. Det gælder ”Hotel Transylvania”.

Mavis beslutter sig for at overraske Dracula og resten af familien med en krydstogtsferie! Med på turen følger snart også resten af monster-slænget til alles fælles fornøjelse. Ombord på skibet findes alt fra den dejligste mad til monstervolleyball og eksotiske udflugter, og både familie og venner stornyder opholdet og hinandens selskab. Men så sker det uventede, Drac bliver forelsket i den fristende men åh så farlige skibskaptajn Eunice, og det hele bliver en tand for meget med den spirende forelskelse, og nu langt mindre tid til dem, han rejste ud med for at være sammen med.

Publiceret 08 July 2018 05:00