Nice Little Penguins består af Bo Feierskov, Carsten Kolster og Michael Kolster. Pressefoto

Nice Little Penguins består af Bo Feierskov, Carsten Kolster og Michael Kolster. Pressefoto

Bliv flyvende, når der sommerhygges i centret

Nice Little Penguins spiller på Bytorvet 28. juli

Af
Jørgen Brieghel

centerhygge Du kender garanteret ørehængerhittet ”Flying” fra radioen.

Nu kan du høre nummeret og en masse andre hits, når bandet bag – Nice Little Penguins – spiller til sommerhygge i Albertslund Centrum 28. juli.

Det er Centerforeningen, der inviterer til sommerhygge, og der er fin chance for at blive ’flyvende’ med 90’er-hitmagerne Nice Little Penguins.

Nice Little Penguins har fokus på den gode melodi og klare vokalharmonier. Bandet består af Bo Feierskov, Carsten Kolster og Michael Kolster.

Nice Little Penguins dukkede for alvor op i de danske radioer omkring 1992-93, da nummeret "Rain Keeps on Falling" annoncerede bandets første album "Beat Music", der udkom i 1993.

Bandet har eksisteret siden start-80'erne, hvor Michael og Bo begyndte at spille sammen. Carsten, der allerede dengang var professionel musiker, kom med i midten af 80'erne - og så var der et band, der lynhurtigt fik sving i tourbogen.

Nice Little Penguins er især kendt for deres pop-evergreen Flying (1994), som blev det mest spillede musiknummer i Danmark i udgivelsesåret, og som stadig spilles på radiostationer verden over.

28. juli kl. 13,45 kan du høre den originale udgave med Bo Feierskov samt brødrene Michael og Carsten Kolster på henholdsvis bas, guitar og trommer, når Nice Little Penguins kommer kørende ind og er klar til at indtage Bytorvet.

Der sommerhygges også for de mindste. Kl. 10-14 er der f.eks. gratis high-jumper.

De mindste børn kan glæde sig til at se det hele lidt fra oven. Så er man dygtig, kan det lade sig gøre at lave mindre stunts og akrobatiske øvelser højt oppe i luften.

DJ O-beat spiller fede sommernummer fra kl. 10, og der vil være salg af lækkerier fra Rejekælling & Søn, Føtex og Texas Burger. Det hele vil foregå på Bytorvet, hvor der vil blive sat borde og stole op.

Publiceret 18 July 2018 08:57