"Bien Maja 2" har premiere torsdag. Pressefoto: UPI

Mamma Mia tid og nyt fra biernes verden

”Bien Maja 2” er ugens premierefilm i Albertslundbiograferne

Af
Jørgen Brieghel

ugens film Mon ikke de yngste har behov for en tur ind i biograferne til det store lærred og slappe af til en underholdende animationsfilm?

I hvert fald er chancenn der fra torsdag, hvor Albertslundbiograferne har premiere på ”Bien Maja 2”.

Bien Maja har en drøm - hun vil gerne deltage i De Olympiske Lege for honningbier! Men desværre har biernes overhoved kejserinden helt andre planer, hun har nemlig besluttet sig for at gøre krav på halvdelen af den honning, som Maja og de andre bier har høstet. Derfor bliver der ikke mulighed for Maja at træne til Honning-Legene. Men Maja giver ikke op: Sammen med sin gode ven Will beslutter hun sig for selv at tage af sted for at overtale kejserinden til at ændre mening. Vil det lykkes Maja at overtale hende? Vil Maja sammen med sine venner vinde De Olympiske Honning-Lege? Eller må de se sig slået af Violetta og hendes veltrænede sportsbier? "Bien Maja 2" er instrueret af Sergio Delfino og Noel Cleary samt Alexs Stadermann som med-instruktør.

Mamma Mia 2

Men ellers er det jo nok 2’eren af Mamma Mia, der trækker publikum væk fra strand og badesø og ind i det cool mørke. Filmen havde premiere torsdag, og den spiller sommeren over, så fortvivl ikke, hvis du ikke lige får købt billet i weekenden.

Meryl Streep er tilbage som Donna sammen med Julie Walters og Christine Baranski i "Mamma Mia! Here We Go Again". Amanda Seyfried og Dominic Cooper spiller Sophie og Sky og så skal vi naturlig også møde Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård og Colin Firth igen som Sophies tre mulige fædre.

Filmen bevæger sig frem og tilbage i tiden og fortæller, hvordan relationer, der blev skabt i fortiden, har indflydelse på nutiden.

Øvrige film

Ugens øvrige film er: ”Hotel Transylvanien 2”, ”Landet af glas” og ”Sicario 2 Soldado”

Publiceret 20 July 2018 05:00