Trio Kokadore, som spiller let musik fra mange genrer. Pressefoto

Trio Kokadore, som spiller let musik fra mange genrer. Pressefoto

Rytterskolen omdannes til wienercafé

Oplev Trio Kokadore i Rytterskolen

koncert Rytterskolen ved Herstedvester Kirke omdannes til WienerCafé – med gratis kaffe, kage, og dertil kan tilkøbes Sachertorte eller østrigsk sekt (champagne). Det sker søndag 19. august kl. 15.

Undervejs er der musik ved Trio Kokadore, som spiller let musik fra mange genrer – både jazz, klassisk og lidt folketoner får vi at høre, under de uformelle rammer.

Cellisten Therese Adorján har i mange år spillet duo dels med sin mand, jazzpianisten Jesper Ankjær – og med saxofonisten Per Egholm. Tilsammen er de blevet til Trio Kokadore: Sopransax, cello og klaver. Repertoiret spænder utrolig vidt fra Piazzollas tangoer til folklore og til nyere italiensk jazz. Pieranunzi, Jarrett og Chick Corea er ofte på programmet.

I forhold til en almindelig jazztrio, giver celloen mulighed for en meget mere solistisk basstemme. Og der er indslag af rent klassisk tilsnit, f.eks. af Bach, Ravel og Villa-Lobos. Trioen fortæller om værkerne og om deres forkærlighed for helt særlige stykker. Der er næsten med sikkerhed noget for nærmest enhver smag.

Alle er velkomne til WienerCafé på søndag i Rytterskolen, hvor organisten ved Herstedvester Kirke er vært.

Publiceret 07 August 2018 11:41