Politiet blev mandag tilkaldt til Albertslund Station, hvor en tricktyv var blevet tilbageholdt. Arkivfoto: due

Politiet blev mandag tilkaldt til Albertslund Station, hvor en tricktyv var blevet tilbageholdt. Arkivfoto: due

Tricktyv blev tilbageholdt på stationen

40-årig kvinde anholdt på Albertslund Station og sigtet for tricktyveri. Medgerningsmanden efterlyses

krimi Politiet blev mandag den 6. august kl. 11,18 tilkaldt til Albertslund station, hvor en borger tilbageholdte en kvinde mistænkt for tricktyveri.

En politipatrulje rykkede ud og anholdt en 40-årig rumænsk kvinde.

Det viste sig, at hun sammen med en anden gerningsmand kunne sættes i forbindelse med et tricktyveri, hvor en 80-årig mand fik stjålet sine kontanter i en elevator kort forinden.

Medgerningsmanden stak af og beskrives som: mand af østeuropæisk udseende på 45-50 år, 175 cm. Han talte østeuropæisk og var iført et mørkt jakkesæt. Kvinden blev sigtet for tricktyveri og overtrædelse af tidligere idømt indrejseforbud. Hun erkender begge forhold.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi, som gerne modtager oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 43 86 14 48/114.

Vær opmærksom på tricktyve

I forbindelse med tricktyveriet giver Københavns Vestegns Politi gode råd.

Trick- og gadetyve er snu og finder på mange påskud for at stjæle på gaden eller i hjemmet. Københavns Vestegns Politi opfordrer borgerne til at følge nogle enkle råd for at beskytte sig mod de langfingrede:

Vær skeptisk, når ukendte personer henvender sig – hjemme og på gaden.

Åben kun døren for folk, du kender. Brug dørspion eller spørg til ærinde uden at åbne. Lav faste aftaler med hjemmehjælpere, håndværkere mv. – spørg gerne efter legitimation. Skilt ikke med, du bor alene – skriv kun forbogstav og efternavn på dørskiltet.

Hold afstand til ukendte personer på gaden, ved indkøb mv. og hold pungen tæt til kroppen. Skjul altid din pinkode og opbevar den aldrig med dit kort.

Gå ikke rundt med store værdier – og lad dem ikke ligge fremme hjemme.

Ring hurtigt til politiet, hvis du oplever noget mistænkeligt: 43 86 14 48 eller 114. Ring Alarm 1-1-2 hvis det sker akut.

brie

Publiceret 08 August 2018 14:44