Lone Madsen stiller op for Nye Borgerlige i Taastrupkredsen.

Lone Madsen stiller op for Nye Borgerlige i Taastrupkredsen.

Nye Borgerlige har valgt kandidat i kredsen

Lone Madsen, tidligere byrådsmedlem for DF i Ballerup, stiller op

Af
Finn Due Larsen

Valg Vi har taget hul på et valgår. Senest til juni næste år skal der, jævnfør grundlovens regel om en valgperiode på højest fire år, holdes folketingsvalg i Danmark.

Partierne har valgt eller er i fuld gang med at vælge deres kandidater, også i Taastrupkredsen, der omfatter Albertslund og Høje-Taastrup kommuner. Nu har også Nye Borgerlige meldt sig på banen.

Lone Madsen, der tidligere har siddet i kommunalbestyrelsen i Ballerup for Dansk Folkeparti, stiller op for det nye parti, der håber at komme ind i Folketinget for første gang.

"Hvis der er noget i tilværelsen man er utilfreds med, bliver man af og til nødt til at tage nogle store beslutninger og gribe til handling. Det er derfor med stor glæde og en kæmpe ære, at jeg hermed kan meddele at jeg er blevet opstillet som folketingskandidat for Nye Borgerlige i Taastrup/Albertslund", siger Line Madsen.

"Jeg er ydmyg over for den tillid og opgave der venter mig og andre i Nye Borgerlige. Det bliver en stor opgave som jeg vil gøre mit bedste for at løfte. Heldigvis er der mange gode mennesker i Nye Borgerlige til at løfte med."

Tre krav

Lone Madsen skiftede i maj 2017 fra DF til Nye Borgerlige i Ballerup, og stillede op for partiet til kommunalvalget i november. Men partiet fik ikke valgt nogle kandidater ind i kommunalbestyrelsen i nabokommunen.

"Mine værdier har altid været kærlighed, frihed og tryghed", siger Lone Madsen, der fremhæver det hun betegner som Nye Borgerliges "tre ufravigelige krav til enhver der ønsker at danne regering med vores støtte"

Fuldt asylstop. Udvisning af kriminelle udlændinge. Udlændinge skal forsørge sig selv.

"Internationale aftaler der står i vejen for vores frihed og sikkerhed må vige", tilføjer hun.

"Jeg har truffet mit valg og vil arbejde for et trygt og frit Danmark, hvor vi holder hånden under de svageste og giver mere frihed og ansvar til danskerne."

Publiceret 16 August 2018 05:00