Ida Kindberg Stampe (tv.) fra Albertslund vandt Skills for sosu-elever sammen med Nikita Landsberg Kristoffersen. Pressefoto.

Ida Kindberg Stampe (tv.) fra Albertslund vandt Skills for sosu-elever sammen med Nikita Landsberg Kristoffersen. Pressefoto.

Ida strøg til tops i dyst mellem sosu-elever

Albertslunder skal nu repræsentere sit fag ved de regionale mesterskaber

Af
Finn Due Larsen

Fagligt Da der blev holdt skolemesterskab i Skills for social- og sundhedsassistentelever, strøg en albertslunder helt til tops.

Ida Kindberg Stampe, der bor og arbejder i Albertsluond, vandt sammen med Nikita Landsberg Kristoffersen, og de skal nu repræsentere deres fag, SOSU C, ved de regionale mesterskaber den 25. oktober i Bella Centret.

Skills er assistentelever, der konkurrerer i deres fag. SkillsDenmark har siden 2011 hvert år holdt DM i Skills, der er et Danmarksmesterskab for erhvervsuddannelserne.

De to skal nu i træningslejr op til mesterskabet, hvor de kæmper mod sosu-assistent elever fra de tre øvrige sosu-skoler i regionen om en plads ved DM. Det vil blive holdt 4.-6. april i Næstved.

Ida Kindberg Stampe har siden januar 2017 været ansat i Albertslund Kommune som social- og sundhedsassistentelev. Hun er på det første hold med den nye social-og sundhedsuddannelse, hvor eleverne får endnu bedre kompetencer end tidligere.

Ida kendes af flere ældre i Albertshøj, hvor hun har været i praktik på 5.sal og i hjemmeplejen. Hun er i gang med det sidste år af sin uddannelse.

DM i Skills har som mål at sksponere erhvervsuddannelserne på en positiv måde ved at vise de dygtigste erhvervsuddannelses-elever, der gennem konkurrencer yder deres bedste. Desuden skal mesterskabet ses som talentpleje for de dygtigste elever, ved at de får muligheden for at yde det ypperste og dermed måske ende som Danmarks bedste faglærte murer, maler eller social- og sundhedsassistent.

Publiceret 14 September 2018 05:00