Arkivfoto

Arkivfoto Katarina Sundelin / PhotoAlto

DEBAT: Hvem tager ansvaret

Tommy Larsen, Ørnens Kvarter 9E

Kære Peter, jeg siger altid tak til en fremstrakt hånd, men de valg byggeudvalget har besluttet at anbefale til beboerne, er ikke dit valg, det må de selv stå til ansvar for, og derfor undrer det mig også når det er dig og ikke repræsentanter for byggeudvalget der går ud og forsvarer deres valg af plankeværk.

Når resten af Europa forhåbentlig er optaget af at nedbringe miljøforureningen og derfor følger EU-beslutningen om at øge vores genbrug, undrer det mig at vores repræsentanter i byggeudvalget fravælger genbrug, et sted hvor vi virkelig kunne være foregangsmænd for andre boligselskaber og vise at vi tager EU’s miljøbeslutninger alvorlig.

Jeg havde håbet, at når vi siger A siger vi også B, så hvis affaldssortering skal give mening, skal vi også genbruge ellers er det jo meningsløst at sortere vores affald.

I spørgsmålet om den demokratiske proces, kan jeg ikke erindre at man på et beboermøde har besluttet hvilket plankeværk der skal vælges, derfor beder jeg dig om at sende mig det pågældende referat på den samme mail-adresse som du plejer at bruge når du sender mig mails.

Jeg skriver altid gerne til dig, men netop dette emne vil jeg holde i AP da det må have almen interesse.

Og Peter, jeg takker for dine garantier om at man vælger et vedligeholdelsesfrit plankeværk.

Man kan forebygge mange misforståelser, hvis man dokumenterer sine påstande.

Publiceret 16 September 2018 20:37