Sebastian var flyvende, indtil forgaflen begyndte at drille. Privatfoto

Sebastian var flyvende, indtil forgaflen begyndte at drille. Privatfoto

Motocross: Det så godt ud, indtil forgaflen begyndte at drille

Sebastian Paulmann fra AMC er godt tilfreds med weekendens indsats og satser stadig på en DM-titel

I den forløbne weekend blev der afholdt DM i motocross for klubber i Nakskov på Lolland. Her var Klub AMC (Albertslund Motorsport center) repræsenteret med én kører, Sebastian Paulmann på 17 år som kører i 125b kubik klassen.

Der blev kørt DM i i flere klasser, 2 heat lørdag og 2 heat søndag. For AMC´s kører Sebastian gik det rigtig godt lørdag hvor han fik en samlet 7. plads ud af 23 kører i hans klasse. Så et håb om at slutte i den bedste halvdel så rigtig god ud. Desværre for Sebastian viste søndagens 3. heat sig som mere problematisk, da hans forgaffel begyndte at drille, og i 4. heat måtte han udgå da problemet med forgaflen kun blev værre.

"Drømmen er at tage trofæ med hjem, ikke kun til mig selv, men til min Klub AMC som har givet mig så meget, i de år jeg har tilbragt der”, siger Sebastian Paulmann.

”Til trods for skuffelsen har det været en stor oplevelse at deltage i så stort et løb hvor stemningen er meget intens. Det er noget helt andet end de andre mesterskaber jeg har deltaget i, for hvem vil ikke være Danmarks mester? Jeg tager en masse erfaring med mig hjem fra Nakskov, og håber jeg kan kvalificere mig til DM næste år. Drømmen er at tage trofæ med hjem, ikke kun til mig selv, men til min Klub AMC som har givet mig så meget, i de år jeg har tilbragt der”, siger Sebastian Paulmann.

brie

Publiceret 18 September 2018 10:35