Lærerne blev budt velkommen af skolens ledelse, formanden for skolebestyrelsen, Ulla Pawdrup, og skolebestyrelsesmedlem, Edibe Baran. Privatfoto

Lærerne blev budt velkommen af skolens ledelse, formanden for skolebestyrelsen, Ulla Pawdrup, og skolebestyrelsesmedlem, Edibe Baran. Privatfoto

Lærerne budt velkommen med flag og croissanter

FN's internationale lærerdag blev markeret i Albertslund – bl.a. på Herstedøster skole

velkommen Der var hejst flag foran Herstedøster Skole fredag. Det var 5. oktober og FN’s Internationale lærerdag. Og da lærerne kom ind på skolen, blev de budt smilende velkommen af skolens ledelse, formanden for skolebestyrelsen, Ulla Pawdrup, og skolebestyrelsesmedlem, Edibe Baran.

Skoleleder Birgitte Pilgård siger om dagens lille varme velkomst-event:

”Vi er så stolte af skolens lærere og pædagoger. De har en kæmpe betydning for de 1.000 børn, der er på skolen. De er dygtige og meget kompetente. Vi synes det er vigtigt, at det bliver markeret i dag på lærernes internationale dag. Vi sætter stor pris på vores medarbejdere og jeg er meget stolt over den måde, vi driver Herstedøster Skole på sammen.”

Der var flag og croissanter til lærerne. Privatfoto

Der var flag og croissanter til lærerne. Privatfoto

Dansk udgave: Lærerens Dag

I Danmark er ulandsorganisationen Ibis og Danmarks Lærerforening gået sammen om at bruge FN’s Internationale lærerdag som anledning til at lave en dansk udgave, der hedder ”Lærerens Dag”, som mange skole markerer – bl.a. Herstedøster Skole.

Ibis og Danmarks Lærerforening har denne holdning til dagen:

”Lærerens betydning for den enkelte elev er uvurderlig, og læreres arbejde har en samfundsmæssig værdi, som ikke kan værdsættes nok.”

Udover flaget foran skolen og den varme velkomst sendte ledelsen på Herstedøster Skole en venlig hilsen og tak for deres indsats til lærere og pædagoger på intranettet og Facebook i dagens anledning. Her er teksten, der mødte medarbejderne:

”Til alle lærere og pædagoger! Tak fordi I er som I er! Tak for jeres kæmpe engagement! Tak for jeres indsats hver dag! Jeres ledelse sætter sååååååå meget pris på jer! Derfor vil der være en lille overraskelse i dag! I ønskes alle en god dag og en super weekend når I kommer så langt. Jeres stolte og tilfredse ledere!!!”

brie

Publiceret 08 October 2018 07:00