Pia Fonnesbech.

Pia Fonnesbech.

Birkelundgård omdannet til kunstmuseum - for en tid

Albertslund Kunstforening byder på efterårsudstilling på Birkelundgård.

udstilling De sidste to weekender i oktober er hovedhuset på Birkelundgård omdannet til kunstmuseum, hvor der vises værker af kunstmaler og kolorist Pia Fonnesbech og keramiker Kirsten Holm.

Kirsten Holm udstiller. Privatfoto

Kirsten Holm udstiller. Privatfoto

Her kan man gå på opdagelse i malerier, som viser portrætkunst og kunstarten stilleben. Her kan ses keramiske værker, som er som vokset frem fra kystlandskaber. Pia Fonnesbech har f.eks. malet et portræt af Billie Holiday, tilsyneladende tæt på det skabelonagtige, men med både sprøde og intense farver, der karakteriserer den store gamle bluessangerinde.

Pia Fonnesbech udstiller. Privatfoto

Pia Fonnesbech udstiller. Privatfoto

Kirsten Holm samler sten, fossiler og østersskaller og bygger sine keramiske former op omkring disse naturgaver, sådan at resultaterne er sammensmeltede enheder af keramik og strandfund. Kunstneren former og udfører sine keramiske overflader sådan, at de hænger sammen med og videreudvikler de mønstre og strukturer, der findes i de indsamlede naturmaterialer

Der er fernisering på udstillingen lørdag 20. oktober, 2018, kl. 14 – 17, hvor begge kunstnere er til stede. Udstillingen, hvortil der er gratis adgang, er endvidere åben søndag 21. oktober samt lørdag og søndag 27. og 28. oktober. Alle dage kl. 14.00 – 17.00.

Publiceret 11 October 2018 06:00