Følelserne overfor

Følelserne overfor "Lunden" er præcis de samme, siger Jonathan Elkær (tv.) og Mads Bo Iversen, her fra Forbrændingen ved en tidligere lejlighed.

Se video: Phlake glæder sig til at vende hjem til Albertslund

Koncerten i MusikTeatret bliver lidt en "hjemmebane", fortæller de to kendte albertslundere i et interview med AP

Af
Finn Due Larsen

Live De to albertslundere, Mads Bo Iversen og Jonathan Elkær, er for tiden i fuld gang med turneen "Can We Talk", og den bringer dem den 27. oktober til MusikTeatret.

Når de her som succes-duoen Phlake giver koncert, bliver det på mange måder en anden oplevelse for dem, end de mange andre job de har for tiden.

Det fortæller de i et telefon-interview med Albertslund Posten:

"MusikTeatret er jo en opgradering i forhold til Forbrændingen. Som jo også spillemæssigt er et stort sted for os, men MusikTeatret er lige i en ekstra liga, med plads til flere, både stående og siddende", siger Jonathan Elkær.

"Det bliver vanvittigt fedt. Vi har drømt om at spille for et publikum der sad ned, for det giver en anden slags initmitet, nogle andre strenge at spille på", siger Mads Bo Iversen.

Gode minder

For dem begge er MusikTeatret også forbundet med gode minder fra opvæksten i Albertslund:

"Vi er begge kommet meget i biffen, og jeg kom der med mit gamle coverband, hvor vi brugte et øvelokale, fordi vores bassist arbejdede i MusikTeatret", siger Jonathan Elkær.

Det har dog været Forbrændingen, der mest har været omdrejningspunktet for deres musikalske karriere - en karriere, der toppede foreløbigt i 2016, da Phlake vandt hele fem priser ved Danish Music Awards. Dengang fortalte de til AP om deres opvækst i byen, hvor ikke mindst klubben Bakkens Hjerte med musikpædagog Peer Møllebæk Hansen fik sat skub i den musikalske løbebane.

At følelserne over "Lunden" er præcis de samme som altid, kan man forvisse sig om i en video, der er lagt på Forbrændingens Facebook-side. Her traver de fra stationen og gennem centret, og snakker både for- og nutid:

"Noget har forandret sig, men der er også meget der altid vil være det samme. Karl Johan slagteren og BF Herremode, de vil altid være der", griner de to på videoen.

Se video med Phlake i Albertslund her.

Publiceret 14 October 2018 06:00