Hyldager Bakker er området her gendøbt. Foto fra projektet

Hyldager Bakker er området her gendøbt. Foto fra projektet

Vær med til at bestemme hvad der skal ske på Hyldager

Borgerne inviteres til tre workshops, hvor man skal komme med idéer til udviklingen på Hyldager Bakker

Af
Jørgen Brieghel

fremtid Hvad skal der ske med Albertslund Motorsports Center (AMC)? Hvilket fritidsliv skal der være, og hvilket dyreliv skal fremme på den gamle Hyldagergrund – der nu kaldes Hyldager Bakker.

Albertslunderne inviteres i den kommende tid til tre workshops, hvor det gælder om at komme med alle mulige idéer til udviklingen af Hyldager Bakker.

Kommunalbestyrelses flertal har besluttet, at der skal udvikles natur og bygges boliger på området, der ligger bag Dyregården, mellem banen og motorvejen til Taastrup.

Det hele skal støjdæmpes med høje volde.

Alt det er sådan set tænkt fra byplanlæggerne. Men nu gælder det indholdet på arealet.

Der er tre workshops på tre forskellige dage: "Albertslund Motorsport Centers (AMC) fremtid", "Fritidsliv" og "Plante- og dyreliv".

Workshop om AMC

”AMC hvad nu?” er overskriften for denne workshop. Her inviteres man til at komme og være med til at finde ud af, hvordan man kan flytte fællesskabet og motorsporten til et nyt sted i byen.

Det foregår torsdag 25. oktober 2018 kl. 18-20 i AMC's lokaler. Workshoppen foregår på AMC og starter med en AMC Grill-burger for de tilmeldte.

Man tilmelder sig i køkkenet på AMC eller ved at sende en mail til hyldagerbakker@albertslund.dk, hvor man skriver "AMC-workshop" i emnefeltet.

Workshop om planter og dyreliv

I Hyldager Bakker skal der være plads til nye planter og dyreliv. Borgere og brugere inviteres til at deltage i udformningen af, hvilke planter og hvilket dyreliv der skal være. Skal der være frugttræer, blomsterenge, vandhuller, krat, store træer, bier og fugleliv? Hvilken idé har du?

Workshoppen finder sted onsdag 31. oktober kl. 19-21 på Albertslund Rådhus (mødelokale 2).

Man tilmelder sig ved at skrive en mail til hyldagerbakker@albertslund.dk, hvor man skriver "workshop om plante- og dyreliv" i emnefeltet.

Workshop om friluftsliv

I Hyldager Bakker skal der være plads til nye områder for friluftsliv. Men hvad skal det være? Skal der være udsigter, naturlegeplads, MTB-ruter, stillezoner, børneskove, picnic-pladser, bålsteder? Workshoppen finder sted onsdag 24. oktober kl. 19-21 på Albertslund Rådhus (mødelokale 1).

Man tilmelder sig workshoppen ved at skrive en mail til hyldagerbakker@albertslund.dk, hvor man skriver "workshop om fritidsliv" i emnefeltet.

Læs mere om de tre workshops på www.hyldager.albertslund.dk

Publiceret 15 October 2018 06:00