Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad er i fuld gang med deres anden turné i år. Pressefoto

Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad er i fuld gang med deres anden turné i år. Pressefoto

Kom med på scenen når HipSomHap spiller

HipSomHap kan opleves på Forbrændingen. Live For Børn arrangerer

musik Der er lagt op til en spektakulær børnefest, når HipSomHap gæster Forbrændingen i Albertslund d. 28. oktober kl. 15. Hiphop-gruppen har indtaget børneværelserne landet over med debutalbummet ”Hop Lidt Mer” og ved koncerten i Albertslund kommer gruppen med en opfordring: ”Vis os hvad du kan og kom med på scenen!”

Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad er i fuld gang med deres anden turné i år på en lang række spillesteder landet over i løbet af oktober og november. Og som noget helt særligt har gruppen udskrevet en konkurrence på YouTube, hvor den heldige – og dygtige – vinder får mulighed for at komme med på scenen og rappe megahittet ”Min Far”.

HipSomHap er hurtigt blevet kendte for at lave kvalitets-hiphop til børn og har med debut albummet ”Hop Lidt Mer” givet rundbordspædagogikken én over nakken. Musikken er spækket med seje rim og syge beats, der tager børnene seriøst og taler lige ind i deres verden. Ikke mindst på nummeret ”Min Far”, som nærmer sig 1,2 millioner afspilninger på YouTube og må siges at være blevet lidt af en landeplage.

Hvis du vil prøve kræfter med at sende en video til HipSomHap, skal du finde dem på Youtube ved at søge på ”HipSomHap”.

Koncerten er for lidt større børn end vi plejer i Live For Børn. Denne gang er aldersgrænsen ml. 4-12 år plus seje forældre og bedsteforældre.

Billetter: www.forbraendingen.dk

Publiceret 18 October 2018 05:00