Arkivfoto: due

Arkivfoto: due

Vær på vagt: Håndværkerbiler rippet for værktøj

Politiet har fået anmeldelser om tyverier fra varebiler i den nordlige del af Vallensbæk

tyverier Tyve har været på udkig efter håndværkerbiler og har i to tilfælde haft held til at bryde bilerne op og stjæle værktøj fra dem.

Tyverierne er sket i Vallensbæk Nord.

Første tyveri er sket fra en hvid Peugeot Boxer varebil. Det er sket mellem tirsdag den 16. oktober klokken 18 og onsdag den 17. oktober klokken 7 på Syvhøjvænge i Vallensbæk. En dør var brudt op og diverse el-værktøj var stjålet.

Senere modtog politiet anmeldelse om et tyveri fra en hvid Ford Transit varebil. Tyveriet er sket mellem tirsdag den 16. oktober klokken 15:30 og onsdag den 17. oktober klokken 07:20 på Pilehavevænge i Vallensbæk. Diverse værktøj var stjålet, men det er stadig uvist, hvordan der er blevet skaffet adgang til bilen.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi, som gerne modtager oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 43 86 14 48/114.

Undgå tyveri fra firmabiler

Københavns Vestegns Politi har følgende råd til indehavere af håndværkerbiler:

1. Gør tyven utryg: Parkér så vidt muligt et synligt eller befærdet sted med god belysning eller overvågning

2. Gør det svært for tyven: Parkér tæt mod et stakit, hæk eller mur, så adgang til vare- og bagagerum blokeres – og overvej garage

3. Frist ikke tyven: Fjern synligt værktøj og andre værdigenstande. Overvej at opbevare dyrt værktøj et sikkert sted

4. Gør tyvens liv surt: Mærk dit værktøj med synlig gravering eller usynlig lak og registrér dit værktøjs serienumre, tag gerne fotos

5. Skræm tyven væk: Overvej videoovervågning, alarm og gps-tracking – og skilt tydeligt med det

Publiceret 21 October 2018 06:00