Emma Slebsager og Johanne Stenstrup har juleworkshop i Hedemarken. Pressefoto

Emma Slebsager og Johanne Stenstrup har juleworkshop i Hedemarken. Pressefoto

Mere jul - mindre spild

Emma Slebsager og Johanne Stenstrup har juleworkshop i Hedemarken

jul Elsker du jul, men blegner glæden lidt i overflod, forbrugsræs og gavestress? Hvis du kan genkende den ambivalente følelse omkring årets ’hyggeligste højtid’ så er denne workshop lige noget for dig!

Det mener de i hvert fald i Bibliotek og Medborgercenter Hedemarken, som tirsdag 13. november kl. 17,30 til 19,30 inviterer til juleworkshop.

Man gennemgår julen fra november til nytår med grønne tips og tricks til mere ro og overskud. Kommer omkring emner som mindre madspild til julefrokosten, de gode gaver og årets bæredygtige juleoutfit.

Man giver tips til at skære sig igennem virvaret af glanspapir og bras til pakkelegen, så man kan blive helt skrap på sine juleværdier og finde frem til den bedste og mest bæredygtige og væredygtige jul.

Emma Slebsager og Johanne Stenstrup er to af grundlæggerne bag det bæredygtige magasin Sustain Daily. I år er de aktuelle med en juleudgave af magasinet Sustain Yearly, som kan købes på workshoppen. Både Johanne og Emma har i mange år arbejdet med egne vaner, for at gøre både hverdagen og højtiderne mere bæredygtige. Samtidig har de snakket højt om netop dét, og er gode til at gøre den bæredygtige livsstil let og håndgribelig uden at pakke de svære sider væk.

Billetter koster 40 kr. og kan købes på bibliotekets hjemmeside.

Publiceret 06 November 2018 05:00