I Krig & Kærlighed. Pressefoto UIP

I Krig & Kærlighed. Pressefoto UIP

Kærlighedsdrama og fantastiske skabninger

”I Krig & Kærlighed og ”Fantastiske skabninger 2” har premiere torsdag

film Der er to danmarkspremierer i Albertslundbiograferne fra torsdag. Den første er danskproduceret og hedder ”I Krig & Kærlighed”.

Da Esben deserterer fra krigen, er det for at blive forenet med sin elskede kone Kirstine og deres søn Karl efter 3 år. Men alt er ændret i hans fravær... Den charmerende tyske officer Gerhard bejler kraftigt til Kirstines hjerte og rollen som familiefar. Esben må sætte alt ind for overlevelse, kærligheden og at redde familien.

I Krig & Kærlighed er et episk kærlighedsdrama inspireret af virkelige hændelser og den første danske spillefilm nogensinde, der foregår under 1. Verdenskrig – også kaldet Den glemte krig. Filmen har gallapremiere d. 11. november i Sønderborg som markering af 100-året for afslutningen af 1. Verdenskrig.

I Krig & Kærlighed er instrueret af Kasper Torsting og produceret af Ronnie Fridthjof, der også fik ideen til filmen. De to har sammen skrevet manuskriptet. Filmen har i de bærende roller Sebastian Jessen, Rosalinde Mynster, Thure Lindhardt, Natalie Madueño, Ulrich Thomsen og Game of Thrones- stjernen Tom Wlaschiha.

"Fantastiske skabninger - 2". Pressefoto: SF Studios

Fantastiske skabninger 2

Da den første film i serien sluttede, blev den magtfulde Mørkets Troldmand, Gellert Grindelwald fanget og sat bag magisk lås og slå af Makusa, med hjælp fra den unge troldmand, Newt Scamander. Men – præcis som han truede med – er Grindelwald nu undsluppet sit fangenskab og er med det samme gået i gang med at samle ligesindede følgere. Men hvad kun de færreste er klar over, er hans virkelige plan, at skabe en renblodet race af fuldblods troldmænd, der skal herske over både de magiske og ikke-magiske skabninger på jorden.

I et desperat forsøg på at forhindre Grindelwalds onde planer, søger den unge troldmand, Albus Dumbledore, hjælp fra sin tidligere studerende, Newt Scamander, der endnu en gang accepterer at hjælpe, dog uden at vide, hvor livsfarlig en mission han har påtaget sig. For nu trækkes grænserne endnu en gang op til et dødeligt opgør mellem det gode og det onde, hvori både kærlighed og loyalitet kommer på den ultimative prøve; selv blandt familiemedlemmer og livslange venner i en magisk verden, hvor afgrunden mellem mørkets og lysets magiske verdener bliver stadig større og dybere!

Publiceret 11 November 2018 05:00