Tenna Kvist er ny formand for Konservativ Ungdom Albertslund. Privatfoto

Tenna Kvist er ny formand for Konservativ Ungdom Albertslund. Privatfoto

Morgenluft: Unge konservative er genopstået

Tenna Kvist er valgt som ny formand i Albertslund Konservative Ungdom

politik Der er netop holdt ekstraordinær generalforsamling i Albertslund Konservative Ungdom, hvor foreningen efter flere år i dvale er genopstået med en ny bestyrelse.

Foreningen er efter eget udsagn på vej mod nye tider og ser frem til at starte sit arbejde. I spidsen for den nye bestyrelse er Tenna Kvist, som til dagligt går i 3.g på Niels Brocks Business Elite i København.

Næstformand er Mikkel Frahm, der flyttede fra Esbjerg til Albertslund, da han begyndte at studere historie på Københavns Universitet.

Som formand er der mange ting at tage fat på, men Tenna har alligevel et klart mål:

”Jeg er utrolig glad for at blive vist den tillid som ny formand, og jeg glæder mig til at starte arbejdet. Det er utrolig vigtigt, at vi gør mere for at få engageret vores unge medborgere, og vi kommer derfor til at lægge en stor indsats i at starte den demokratiske samtale med flere unge,” fortæller Tenna Kvist.

Interesse på gymnasiet

For nylig holdt Albertslund Gymnasium debat for deres elever om EU, hvor Konservativ Ungdoms kandidat til Europaparlamentet, Kuzma Pavlov Jensen, var ude at debattere sammen med andre ungdomspolitikere. Flere af disse arrangementer vil ifølge Tenna skabe større incitament blandt unge for demokrati og politik.

”Vi mødte talstærkt op på gymnasiet for at kunne tale med så mange af de unge som muligt. Der er mange unge, som er meget tilbageholdende omkring politik, men når først man begynder at snakke med dem, så bløder det som regel op. Jeg oplevede dog, at eleverne havde stor interesse for de kommende valg, og hvad der foregår i politik,” lyder det fra Tenna Kvist.

Efter besøget på Albertslund Gymnasium mener Konservativ Ungdoms nye lokalforening i Albertslund, at der er store muligheder for at danne en stærk lokalforening.

brie

Publiceret 11 November 2018 06:00