Marianne Fischer inviterer til maledag. Privatfoto

Marianne Fischer inviterer til maledag. Privatfoto

Kom med til kreativ Kirke

Sognepræst Marianne Fischer inviterer til maledag for voksne

maledag Lørdag 17.november kl.10-16 holder sognepræst Marianne Fischer maledag for voksne. Temaet er ”Guds rige” med undertitlen: ”Den, der søger at redde sit liv, skal miste det, men den, der mister det, skal vinde det” Lukasevangeliet kap. 17,33.

Det er nemlig den tekst Marianne Fischer prædiker over søndag den 18.november og hvor hun bruger kursisternes billeder. Vi skal undersøge begrebet Guds rige og se på kontrasterne i livet. Hvordan vi har vundet os selv, som dem vi er.

Holdet skal udover at male med akryl på lærred også eksperimentere med kollage. Marianne Fischer vil komme med et oplæg til inspiration og lærer Karin Hald vil hjælpe i gang, når man skal til at male. Midt på dagen er der en let frokost, kaffe og kage. Dagen sluttes af med at se på hinandens billeder, fortælle hinanden lidt om hvilke tanker man har gjort sig, og høre et stykke musik.

Tilmelding: senest den 15.november til kordegnekontoret tlf. 43622392, betaling 100 kr. skal ske ved tilmelding (inkluderer materialer, frokost, kaffe og kage)

Publiceret 12 November 2018 09:22